Sponsors 2016

Hieronder vind u de lijst met onze sponsors in 2016.

van Leersum & Zn
Autobedrijf van Leersum & Zn. bestaat dus ruim 47 jaar. Klaas van Leersum is begonnen in een schuur op de tuin van zijn vader. Na 5 jaar werd het pand aan de Oude Haagweg 10 geopend. Nu bestaat het bedrijf uit een moderne werkplaats en een showroom die plaats biedt aan veel moderne Amerikaanse automobielen. De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om alle auto’s zo zorgvuldig en zo goed mogelijk service te bieden. Er wordt dan ook altijd door een eerste autotechnicus aan uw auto gewerkt. Er is zelfs een eigen LPG-afdeling waar de LPG-systemen volledig worden ingebouwd en geserviced. Autobedrijf van Leersum & Zn. is ook daar RDW-erkend voor!

De showroom wordt al 30 jaar gevuld met eigen import uit Florida. De import komt uitsluitend bij officiële dealers vandaan. Dit omdat wij onze klanten de betrouwbaarheid willen bieden die ook van ons mag worden verwacht.
http://www.vanLeersum.nl
WashTec
De WashTec-groep is wereldwijd de leidende onderneming op het gebied van autowassen, autowasstraat en carwash. Of u nu op zoek bent naar een softwash wasstraat, rollover, wasbox, selfwash of een truckwas installatie bent u bij WashTec aan het juiste adres. Zelfs voor alle wasproducten zoals shampoo, wax, velgenreiniger en waterrecycling kunnen wij u van dienst zijn. Met meer dan 1600 medewerkers stellen wij internationale maatstaven met onze autowasinstallaties voor alle voertuig-types in meer dan 60 landen.
http://www.washtec.nl
Marinol
Marinol B.V. is erkend rdw kentekenplaat handelaar gevestigd in Den Haag. Ze bestaan sinds 1930. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in verschillende soorten accu’s. Elk voertuig kunnen zij voorzien van een nieuwe accu. In hun webshop kunt u zowel erkende als fun platen bestellen. Hun funplaten zijn van zeer hoge kwaliteit. Het assortiment bestaat uit een breed scala van verschillende plaat kleuren. U kunt zelf uw plaat samenstellen en vervolgens bestellen.
http://www.marinol.nl
Green Multimedia
Voor een passende website bent u bij Green multimedia aan het juiste adres.

Green Multimedia is sinds 1997 succesvol op het gebied van internetsites en e-learning applicaties. Zij luisteren naar uw wensen en doelstellingen, verplaatsen zich in uw bedrijf en vertalen dat in een duidelijke en functioneel resultaat. Kijk op hun site voor meer informatie.
http://www.green-online.nl/
De Resolutie
Een HighTech bedrijf voor allerlei soorten drukwerk. De vanleersum camaro en golfcar zijn door de resolutie bedrukt.
U kunt bij hun terecht voor:
digitaal drukken, plaatmateriaal printen, groot formaat printen, Lamineren en opplakken, nabewerken, scannen, kleurproeven, stanzen, frezen en zagen, banner displaysystemen, signing en standbouw, en nog veel meer. bekijk hun website zeker de moeite waard!
http://www.resolutie.nl
Randstad Bromelia's
Gespecialiseerd in het kweken van diverse Bromelia-soorten, van hoge kwaliteit.

De afzet vindt plaats zowel direct, als de veilingen van FloraHolland, via bemiddeling en via de klok zijn deze producten te verkrijgen. In de Landelijke Aanbodsbank is ons actuele aanbod opgenomen. Het is mogelijk bestellingen via Florecom.nl aan hun te versturen.
http://www.randstadbromelias.nl
Technomotion
Voor Tuning en onderhoud aan uw motorfiets bent u bij hun aan het juiste adres.
Het unieke “alles onder 1 dak” concept is het gevolg van hun denkwijze. Hun liefde voor motorfietsen heeft er onder andere toe geleid, dat zei een bedrijf zijn met verschillende afdelingen. Een afdeling voor draai- en freeswerk en een motorafdeling.

Alles wat binnen hun vakgebied valt, kunnen zei zelf uitvoeren. U kunt bij hun terecht voor een breed scala aan mogelijkheden en services zoals:
Runs op hun motorfiets Dynostar testbank (vermogensbank)
Vakkundig motorfiets onderhoud
Vervaardigen van op maat gemaakte (custom made) onderdelen en motoren
Tuning
Revisie
http://www.technomotion.nl
DGV - De Groot Verschuur Olie
Een ondernemend bedrijf en partner van Texaco olie.

Zij hebben kwaliteitsproducten met hoge servicegraad. Bekijk hun website voor het grote aanbod zowel brandstoffen als smeermiddelen voor meerdere sectoren.
http://www.dgvolie.nl
Babetti Oil Company
Zij leveren een geheel compleet productassortiment voor de automotive en industriele sector.

U kunt dus bij hun terecht voor al uw smeermiddelen, additieven en onderhoudsproducten. Dit jonge bedrijf is een snelgroeiend bedrijf door hun betrouwbaarheid, snelheid, korte lijnen en topproducten. Kijkt u eens bij hun op de site voor hun grote product assortiment.
http://www.boilco.com
Hoek Polyesters
Polyester is zeer veelzijdig. Het kan gebruikt worden voor de aanleg van zwembaden en vijvers, auto- en motoronderdelen, kunst- en speelobjecten, huis- en tuinbenodigdheden en boten. Te veel om op te noemen.
Als u een idee gerealiseerd wilt hebben met polyester toepassingen, bel of mail hun dan gerust voor vrijblijvende informatie. U kunt gerust uw idee bij hun neerleggen. Samen zullen ze met u tot het gewenste resultaat komen. Elke nieuwe opdracht is voor hun weer een fantastische uitdaging. Echt een aanrader weten wij uit ervaring.
www.hoekpolyesters.nl
KG - Montage en las bedrijf
Voor alle las en montage werkzaamheden bent u bij hun aan het juiste adres.

Zij hebben meer dan 50 jaar ervaring, eigen werkplaats met nauwkeurige apparatuur. Maar ook voor de simpele las werkzaamheden kunt u bij hun terecht.
Bel 0174-28.72.85 of kom bij ze langs op het nieuwe adres in Poeldijk.
http://www.montage-en-lasbedrijf.nl
Zwaartman Loodgieters, Installatie en Onderhoudswerk.
Snelle service, aandacht en kwaliteit: Bas Zwaartman loodgieters, installatie en onderhoudswerk uit het Westland is het loodgietersbedrijf dat vertrouwen geeft.
Bij zowel particulieren als aannemers heeft hij zijn naam hoog te houden. Die heeft hij verdiend, door de klant centraal te stellen en kwaliteit te leveren. Hij denkt met u mee, zodat uw project zo goed mogelijk gerealiseerd kan worden, zo economisch mogelijk en technisch verantwoord.
Zwaartman levert de kwaliteit, die u van een loodgietersbedrijf verwacht. Wij laten u graag kennismaken met zijn manier van werken, kijkt u op zijn site.
www.Zwaartman.com
Kerketuinen Car Cleaning
Met jarenlange ervaring in auto poetsen hebben zij een poetsprogramma op maat voor elke klant. Met hun teams wordt uw auto professioneel in Tip-Top conditie gebracht. Een bedrijf met veel specialismen, want voor auto's, vrachtwagens, motoren en boten kunt u bij deze toppers terecht. bel: 070-309.93.81 of kijk op hun website.
www.kerketuinencarcleaning.nl
Wurth
Met 30.000 klanten en 100.000 producten zijn zei een Toonaangevende handelsonderneming voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland voor automotive, bouw- en installatiebranche, hout en metaalverwerkingsbedrijven, transport-sector en vele andere taken van nijverheid en industrie. Kijk op hun site voor alle top producten.
http://www.wurth.nl
6 Pack SpeedShop
 
http://www.six-packspeedshop.be/